Gotowa spółka

Coraz więcej osób marzy o własnej firmie. Chęć prowadzenia własnego biznesu jest tak ogromna, że pojawiają się ciągle nowe sposoby na otworzenie własnej działalności. Rynek coraz bardziej się zapełnia, więc nic dziwnego, że przyszli przedsiębiorcy chcą szybko, sprawnie i bezpiecznie zacząć funkcjonować na rynku. Niestety nie wszyscy mogą pochwalić się biegłą znajomością przepisów prawnych. Dla tych osób, które wolą skupić się na rozwoju firmy niż kruczkach prawnych mamy rozwiązanie. Gotowa spółka, czyli możliwość otworzenia firmy już w ciągu kilku dni.

Gotowa spółka jest to w pełni przygotowany podmiot do prowadzenia firmy. Spółka wyposażona jest we wszystkie potrzebne numery identyfikacyjne – KRS, NIP, REGON. Spółki te są czyste, więc nie posiadają historii gospodarczej. Przedsiębiorca nie musi więc obawiać się, że kupując takową spółkę będzie musiał spłacać zadłużenia.

Gotowe spółki są w pełni ukształtowanymi podmiotami prawnymi, które posiadają:
– kapitał zakładowy
– umowę spółki, której treść może ulec zmianie na prośbę Klienta
– Numer KRS
– Numer REGON
– Pełną rejestrację dla podatków CIT i VAT / VAT-EU

Obowiązkiem przedsiębiorcy po zakupie spółki jest dostosowanie wszystkich danych do własnych potrzeb i wymagań.

zakup-gotowej-spolki